De lichtreclame van CD-Reclame

CD-Reclame

Ben jij op zoek naar een manier om reclame voor jouw bedrijf te maken? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van CD-Reclame. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het maken van reclame zodat jouw bedrijf op een unieke manier zou opvallen. 

 

autobeletteringLichtreclame van CD-Reclame 

Een van de soorten reclames die CD-Reclame maakt is lichtreclame. Door middel van deze vorm van reclame maken zal jouw bedrijfspand in de avond ook mooi en op een unieke vorm naar voren komen. Door middel van reclame maken zal de naamsbekendheid van jouw bedrijf ook vergroten waardoor je meer omzet zult maken. 

Afbeeldingen van voorgaande projecten 

Op de website van het bedrijf zijn ook een aantal afbeeldingen te vinden van voorgaande projecten die zij hebben afgerond. Er zijn op de afbeeldingen een aantal verschillende soorten reclame te zien zoals:

  • Een verlicht logo 
  • Lichtzuilen 
  • Lichtlijnen 
  • Lichtbakken 
  • Lichtkoven 

Het bedrijf kan dus zeer veel verschillende soorten lichtreclame maken en zij doen dit altijd op een unieke manier. 

Een uniek onderhoudscontract 

Het bedrijf zorgt naar wens van de klant ook voor het benodigde onderhoud van de lichtreclame die je hebt laten plaatsen. Hier biedt het bedrijf een uniek onderhoudscontract voor aan waarbij zij een keer per jaar naar de reclame van het bedrijf kijken, schoonmaken en waar eventueel waar nodig is onderdelen vervangen of vernieuwen. 

Spreekt jou dit nou aan? Neem dan eens een kijkje op de website van CD-Reclame voor meer informatie over de soorten reclames die zij aanbieden.