De juiste padel tas, heb jij er al een?

Speel jij padel? Dan weet je dat jij een padelt as nodig hebt maar, Wat is een padeltas? Het is een handige tas om je padel spullen een mee te nemen. Net zo als je een Tennistas hebt. De tas die jij gebruikt voor padel is een heel stuk kleiner, dit betekend dat je hem makkelijker mee kan nemer. Ook is de tas een heel stuk goedkoper dan een tennistas. Dus je houd zelfs nog wat geld over. Omdat de tas een stuk kleiner is en het racket waar je mee speelt ook, zijn de spuPadelcasallen die jij moet mee sjouwen een stuk lichter. Toch is tennis nog altijd een meer gespeelde sport dan padel. 

 Als referentie heeft de padeltas ongeveer de grootte van een rugzak. Dit betekend dat je de tas makkelijk op je rug mee kan nemen. Verder is zo’n tas niet noodzakelijk, als jij geld zou willen besparen kun je ook gewoon je school rugzak pakken. Maar als jij een echte padel speler wilt zijn is dit natuurlijk geen optie. 

 Waarom een goede tas?

Als jij wilt dat jouw padelracket goed blijft is het wel zo slim om de juiste tas aan te schaffen. Als jij je padelracket in je rugzak bewaard is de kans op schade aan je racket een stuk groter. Dat zou erg zonde zijn, daarom is het belangrijk om voor de padel tas te gaan. Ook staat het natuurlijk een stuk beter als je met de juiste tas op de club aan komt. Maar natuurlijk zou ik gewoon voor de tas gaan die jou het meeste aanspreekt.