Als ik ergens niet op zit te wachten is het wel het verwerken van de boekhouding. Dit laat ik dan ook maar al te graag over aan een ander.. Boekhouder Almere gezocht in de hoop dat ik het snel kan vinden zodat ik dit niet meer hoef te doen! De belachelijke kosten welke bij een boekhouder werd gehanteerd heeft mij doen beseffen om verder te gaan zoeken naar een ander bedrijf. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Marjon Zwaving. Bij haar is het mogelijk om je boekhouding naartoe te brengen waardoor zij het vervolgens netjes en wel verwerkt. 

top

Geen onnodige hoge kosten maar een plezier om het aan hun uit te besteden! Vanaf het moment dat ik namelijk een afspraak heb gemaakt met hun verliep het erg snel. Binnen enkele uurtjes zat ik al bij haar op kantoor om een afspraak te hebben. Alles wat ik wilde weten kon ik stellen tijdens deze afspraak, voelde enorm goed. Ik heb uiteindelijk een offerte mogen ontvangen van haar waaruit bleek dat zij een stuk goedkoper was! Hierdoor heb ik ook besloten om mijn boekhouding voortaan uit te besteden aan een ander bedrijf.