Bill incasso no cure no pay incasso

no cure no pay incassoIk merkte voorheen altijd als ik bij een andere incassobureau kwam om opdrachten neer te leggen dat ik gewoon een nummertje was. Iets waar ik niet van hou is dat het wel waardoor ik al vrij snel op zoek ben gegaan naar een ander incassobureau. Mijn zoektocht op het internet leidde mij dan ook naar de website van Bill incasso no cure no pay incasso

Maar wat is een no cure no pay incasso? Nou dit is een incasso bureau die u alleen hoeft te betalen wanneer er geld wordt verhaald. Stel: u bent ondernemer en een klant heeft al een half jaar lang niet betaald. Dan kunt u Bill incasso inhuren geheel op no cure no pay basis. Wanneer Bill incasso het voor elkaar krijgt om het geld te verhalen moet u percentage betalen aan Bill incasso, maar als Bill incasso niets kan verhalen hoeft u ook niets te betalen aan dit bedrijf. Dit was voor mij dan ook de voornaamste reden om Bill incasso in te huren voor mijn incasso werkzaamheden!

Keurmerk

Veel klanten betalen!

In een maand tijd heeft Bill incasso bij vijf klanten het volledige bedrag verhaald. Natuurlijk ben ik hier hartstikke blij mee want hierdoor groeit mijn omzet. Bill incasso is een betrouwbaar bureau dat alles doet voor hun eigen klanten.

Bent u een ondernemer en zoekende naar een betrouwbaar incassobureau? Dan is Bill incasso het geschikte bedrijf voor u. Het personeel doet alles voor hun eigen klanten en er is dus sprake van een goede service!Billincasso