Bij Anera een nieuwe systeemvloer besteld

Onze magazijn mag wel een grondige renovatie ondergaan. Hier zijn wij dan ook druk mee bezig om alles zo goed als mogelijk op papier te zetten. Ook het bedrijf Anera hebben wij erbij genoteerd. Dit bedrijf heeft namelijk bij de ingang van het pand een prachtige vloer gelegd. Hier zijn wij zeer tevreden over en ik denk dat zij het magazijn hiervan ook kunnen voorzien.

Nieuwe stellingen

Doordat wij alles maar dan ook echt alles aan willen pakken zijn wij gaan zoeken. Al vrij snel hadden wij een bedrijf gevonden die bij ons nieuwe stellingen konden gaan plaatsen. Uiteraard wilde wij dan wel eerst hebben dat er een nieuwe vloer gelegd wordt. Zodoende heb ik ervoor gekozen om contact op te nemen met Anera. Doordat zij bij ons in het magazijn konden kijken wist ik zeker dat er een duidelijke offerte werd opgemaakt.

Ons magazijn is niet heel erg groot. Hierdoor ga ik er dan ook vanuit dat de kosten alsnog aan de lage kant blijft. Er moet natuurlijk wel een stevige vloer komen te liggen. Niet dat wij over een paar jaar weer een nieuwe vloer moeten aan laten leggen. Gelukkig begreep dit bedrijf het maar al te goed en zijn zij begonnen met het opmeten van de totale oppervlakte. Vanmorgen de offerte mogen ontvangen van dit bedrijf en tot op heden ziet dit er erg netjes uit.