Ben jij bekend met VAT on goods imported?

Wij weten allemaal dat er als ondernemer zijnde belasting betaald moet worden. Maar wat weet jij zelf hierover te kunnen vertellen met VAT on goods imported? Voor enkele weken terug ben ik namelijk benadert door een bedrijf uit het buitenland. Zij wilde maar al te graag hun product verkopen in Nederland en waren opzoek naar een ondernemer die hierin mee wilde werken. In de eerste instantie had ik al gelijk nee gezegd, echter heeft het wel mijn interesse gewekt. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de voordelen hiervan. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Vatrepinfo. Dit bedrijf helpt je enorm goed om de belasting te betalen en tevens hanteren zij de juiste regels om het ook daadwerkelijk te realiseren.

Contact gezocht

Aangezien ik op de website van dit bedrijf duidelijke informatie heb gelezen, heb ik besloten om telefonisch contact te zoeken. Ik wilde namelijk alles te weten komen alvorens ik verander van gedachten. Gelukkig werden al mijn vragen beantwoord en hoefde ik alleen nog maar akkoord te geven op het bedrijf uit het buitenland. Dit bedrijf heb ik kennis laten maken met Vatrepinfo en sindsdien verloopt onze communicatie erg goed. Alle papieren worden voor ons ingevuld en het enige wat ik nog op moet letten is het VAT on goods imported.