Bedrijfskleding Horeca van Suit Up

Bij Suit Up is het mogelijk om de mooiste Bedrijfskleding Horeca te laten maken. Afhankelijk waarna jij als ondernemer naar op zoek bent, is het hier allemaal te bespreken. Elk bedrijf heeft natuurlijk andere normen en waarden en daarom is het zo fijn om hier jouw eigen style te kunnen laten maken. Een style waarmee jij de medewerkers kan onderscheiden van de klanten. Bovendien is het hier ook mogelijk om een logo op de kleding te laten maken. De bediening in een restaurant heeft andere kleding nodig dan de koks in de keuken. Maar dat spreekt voor zich natuurlijk. Bovendien is kleding ook bedoeld als een soort bescherming en daar heeft het keukenpersoneel zeker meer baat bij. Zo kan namelijk een sloof al gemaakt worden van dik materiaal. Hierdoor is het werken met messen een stuk veiliger.  

De mooiste bedrijfskleding horeca gemaakt door Suit Up

Suit Up heeft veel collecties gemaakt en zal er in de toekomst zeker nog veel meer bij maken. De ontwerpers staan niet stil en proberen ook zo met de mode mee te gaan. Natuurlijk moeten de kleding ook goed zitten en geen belemmeringen geven. Een medewerker in de bediening moet niet met een lange rok moeten lopen. Dit zal misschien wel mooi staan, maar geeft belemmeringen in de bewegingen en dit kan weer voor andere, gevaarlijke situaties zorgen.

Voordat er tot een nieuwe bestelling wordt overgegaan is voor die tijd een heel onderzoek en gesprekken geweest. Het maken van een nieuwe kledinglijn vergt veel meer, dan het aanpassen van een collectie. Bij het aanpassen is het per medewerker verschillend en moeten de juiste maten genomen worden. Het is dan een kwestie van de juiste maat te nemen en hier de kleding naar te maken.