Balpen is een cruciaal instrument op de werkvloer

laptop huren

Al tekenen we veel data op in een computerbestand, op het werk blijft de geschreven notitie onmisbaar. In elk werk uniform zit nog steeds een pennenzakje op de borst of op de broek. Van een verpleegkundige of een technisch installateur: ze kunnen niet zonder de losse aantekeningen over hun werkzaamheden. Werkkleding wordt erop gemaakt. En dat is niet voor niets. Een cross balpen helpt om je korte termijn geheugen te ontlasten. Snel noteren van een afmeting of lichaamstemperatuur van de patiënt gaat vooraf aan het invullen van gegevens in een computerbestand. De balpen is hiermee een beproefd werkinstrument. Zelfs in niet-kantoorbanen.

Cadeau dat niet in vergetelheid raakt

Hoe vaak krijgen we een cadeau dat al snel wordt weggelegd om vergeten te worden. Van een bierpakket dat niet naar je smaak is, of een cadeaubon die verloopt voordat hij wordt verzilverd. Geef je als geschenk Mooie luxe pennen dan weet je dat het wordt gebruikt. Want balpennen zwerven overal rond, heb je dagelijks nodig en soms dreigt er zelfs een tekort. Als je dan kunt terugvallen op een fijne pen ben je weer gered.

Een pen gebruik je elke dag

In veel levens gaat er geen dag voorbij dat je geen pen ter hand neemt. Je staat er niet bij stil, maar nadat we op de basisschool leerden schrijven is een pen elke dag nodig. Voor het wekelijkse boodschappenlijstje, een snelle aantekening op het werk of een document van levensbelang. Een huishouding of werkplek, hoe flex ook, behoeft een balpen. Punt. Eenvoudig van twaalf  in een dozijn of een luxere variant die schrijft met een vervangbaar inktpatroon zoals een parker pen vulling. Hoe duurder en exclusiever de pen, des te zuiniger ben je erop. Een pen die je cadeau kreeg of waar een naam in staat gegraveerd is goud waard.