ramen blinderen

De ramen blinderen heeft veel voordelen en die wil ik hier vertellen. Omdat wij een groot kantoor hebben, met bijzonder veel ramen, zijn wij bij Luna Glass Tinting terecht gekomen. Dit bedrijf is de specialist van raamfolie voor gebouwen en auto’s. Behalve dat dit voor diverse doeleinden gebruikt kan worden, is het erg mooi om te zien. Voordelen zijn dat je hiermee een kantoorpand warm in de winter kan houden en koel in de zomer. Door deze folie weerkaats de zon en kan hier niet vervelend naar binnen schijnen. Bovendien maakt het onmogelijk om naar binnen te kijken.

ramen blinderen

De ramen blinderen van ons hele kantoorpand

Omdat onze medewerkers allemaal achter een computer werken, was de weerkaatsing van heet lucht van buiten, vaak een ergernis. Veel mensen konden door dit licht, niet goed hun werk verrichten, omdat er op het beeldscherm weinig tot niets meer te zien was. De productie zag je dan meteen naar beneden zakken en dat was zeker niet de bedoeling. Om tot een oplossing hiervoor te komen werd er een afspraak gemaakt met Luna Glass Tinting.  Zij konden deze klachten doen verdwijnen door folie op alle ramen te plakken. Nadat er eerst een afspraak met dit bedrijf was gemaakt om te kijken wat de mogelijkheden en de kosten gingen worden, werd er een definitieve afspraak gemaakt.

Inmiddels hebben wij nu een kantoor waar iedereen goed zijn werk kan doen. Klachten over het lichtinval horen tot de verleden tijd. De folie zit mooi op de ramen en dat geeft ons kantoor een bijzonder mooie uitstraling.